Osaga heren joggingbroek Grijs

g8Utxn9Axa
Osaga heren joggingbroek Grijs

Osaga heren joggingbroek

Osaga joggingbroek voor heren. De grijze broek is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester.

27 september 2016
| Onderwerp: Dutchy kinder trainingsbroek Zwart Groen
| Door Suzanne van Remmen

Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met mensen die meer weten. Deze mensen heten ‘gidsen’.

Onzegidsenzijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Ze beantwoorden alle vragen vanuit hun eigen naam, in hun vrije tijd of tussen hun werk door. Op ons blog stellen we onze gidsen aan je voor. Deze week ontmoet je gezelschapsmens Patrick.

Onzegidsenzijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Ze beantwoorden alle vragen vanuit hun eigen naam, in hun vrije tijd of tussen hun werk door. Op ons blog stellen we onze gidsen aan je voor. Deze week ontmoet je gezelschapsmens Patrick.

Heb jij een financiële vraag die je wilt stellen aan Patrick? Ga dan naar Kandoor.nl .

Naam: Patrick Hermsen Leeftijd: Bijna 50 Woont in: Spaubeek Werk: Specialist Financial Accounting (Financiële Administratie)

Wie ben je? “Ik ben een gezelschapsmens datwel van één (of meerdere) grapje(s) houdt. Ben al ruim 25 jaar werkzaam binnen ABP, UWV en APG en heb zo’n 10 verschillende functies gehad. Heerlijk, die afwisseling.”

Wie ben je?

In mijn vrije tijd… “..probeer ik minstens 3 keer per week te gaan fitnessen, vaker vergezeld van mijn dochter Dinja. Daarnaast ben ik leider van het B1-voetbalteam van VV Spaubeek. Mijn zoon Timo is keeper van dit team. Voorts ben ik secretaris/penningmeester van de sponsorcommissie van VV Spaubeek; dus mochten jullie je afvragen hoe ik die dure vakanties kan betalen…Daarnaast ben ik een op en top F1-fan. Franchorchamps was onvergetelijk!!”

In mijn vrije tijd…

Waarom ben je gids bij Kandoor.nl? Het gratis mensen helpen is toch een fantastisch concept! Mijn kennis en ervaring delen met de mensen die er behoefte aan hebben en die je antwoorden waarderen en er wijzer door worden…mooi toch!!”

Waarom ben je gids bij Kandoor.nl?

Iedereen verdient een goed antwoord op een financiële vraag omdat.. “…geld niet gelukkig maakt, maar juiste financiële hulp wel.”

Iedereen verdient een goed antwoord op een financiële vraag omdat..

Welke karaktereigenschap maakt jou een goede gids? “Ik ben een bijtertje. Als iemand een vraag stelt die ik kan en wil beantwoorden, dan ga ik er ook helemaal voor. Ik laat niet los voordat ik 100% tevreden ben met mijn antwoord. Daarnaast kan ik me goed in een andere persoon inleven.”

Page content

Maripé Veterboots
Armbandjes Weven met Miyuki Kralen – Tips + Patronen

Mountain Peak heren skijas Grijs
mintberry Overhemd
22 februari 2017

Weefarmbandjes zijn helemaal hot! En dat is ook niet zo gek want je kunt er eindeloos mee variëren en ze helemaal maken naar je eigen smaak.

Wil je zelf graag aan de slag met het maken van weefarmbandjes? In deze blog lees je alles wat je nodig hebt qua materialen, kralen, patronen en hoe je deze armbandjes kunt afwerken.

Om te beginnen met het weven heb je niet veel verschillende materialen nodig. Bovendien kun je je weefraam, lijm, draad en naald keer op keer gebruiken. De miyuki kralen die je voor deze armbandjes gebruikt zijn iets duurder dan gewone rocailles maar je hebt er per armband niet veel van nodig. Met een paar verschillende kleuren kun je al hele leuke patronen maken.

Le Tanneur Cabas zippé Violette

Weefarmbandjes worden ook wel loomarmbandjes genoemd, dit omdat je ze maakt op een Jewel Loom – oftewel een weefraam. Er zijn veel verschillende weeframen die je kunt gebruiken maar wij hebben de beste ervaring met de Jewel Loom van het merk Beadalon .

Dit is een weefraam van zeer sterk kunststof waar je zelf een pin inzet om deze een beetje rond te buigen zodat er spanning op staat. Je kunt ook houten weeframen kopen met pinnen die je aan kunt draaien maar hier wil je nog wel eens hebben dat na verloop van tijd de spanning niet meer goed. Je hebt de spanning nodig om het draad strak op te kunnen weven, zo krijg je het mooiste resultaat.

Shop hier je Beadalon Jewel Loom voor de weefarmbandjes

Naast een weefraam heb je ook speciaal garen en een naald nodig. Gebruik stevig garen met nylon erin zodat je het draad (voorzichtig!) af kunt branden. Het nylon zorgt ervoor dat het draad een beetje smelt waardoor je het goed af kunt werken. C-lon draad is hier erg geschikt voor en shop je in allerlei verschillende kleuren.

C-lon draad

Zorg daarnaast voor een goede beading naald . Dit zijn speciale stevige en super dunne naalden waarmee je gemakkelijk door kleine rocailles kunt rijgen.

Over Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten.

Contact

Vragen of opmerkingen? Of wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Hoofdvestiging Berenschot Groep B.V.Europalaan 40, 3526 KS UtrechtPostbus 8039, 3503 RA UtrechtT 030 - 2916916

BTW : NL0047.26.698.B01

Artikelnummer 1188310000050
Geslacht Heren
Kleur Grijs
Merk Osaga